Geçmişten geleceğe, her adımda tecrübe.

İŞ-YAP İnşaat, 30 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye genelinde, özellikle İstanbul'da tarihi eser restorasyonları konusunda uzmanlaşmış bir inşaat şirketidir.

İŞ-YAP İNŞAAT

Hakkımızda

30 yıllık birikimimizi ve deneyimimizi enerjik bir kadro ile birleştirerek inşaat sektörüne katkı sağlıyoruz.

Kabataş İş-Yap İnşaat

Şirketimiz

Projelerimizde doğaya saygı, yüksek kalite, güvenlik ve estetik unsurları ön planda tutuyoruz. Yaptığımız her işte, kalite standartlarına ve müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Projelerimizde yüksek kalite standartlarını görsellikten ziyade malzeme ve uygulama açısından da sağlamayı hedefliyoruz. Güvene dayalı bir hizmet anlayışıyla yürüttüğümüz projelerimizde emin adımlarla ilerliyoruz.

  • Tarihi miraslara verdiğimiz önemle işimizi severek ve özveriyle yapıyoruz.
  • Her geçen gün öğrenmeye ve tecrübemizi artırmaya devam ediyoruz.
Gevherhan İş Yap İnşaat

Misyonumuz ve Vizyonumuz

İnsana ve doğaya saygı felsefemizle, yaşam kalitesini ve refahını artırmak için çalışıyoruz. En son mimari ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, kullanıcı dostu ve estetik tasarımlarla insanların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Yenilikçi, akılcı ve sorumlu bir yaklaşımla, hem yurt içinde hem de yurt dışında doğru projelerle lider konumda olmayı amaçlıyoruz. Güvenilir ve garantili yatırımlar sunarak sektörde öncü bir konum elde etmek istiyoruz.

İletişim

Telefon

Mecidiyeköy Ofis
Telefon Numarası

Email

Genel İletişim
Email Adresi

Adres

Mecidiyeköy, Lati Lokum Sk., Kadriye Apartmanı, No:2 D:3, Şişli/İstanbul